Training Succesvol Presenteren

Voor professionals die presentaties willen geven die blijven ‘hangen’ bij het publiek

Ben jij als beginnende spreker op zoek naar eenvoudige manieren om jouw woorden meer kracht bij te zetten tijdens presentaties? Wil jij jouw publiek aan jouw lippen doen hangen door jouw verhaal?
In deze tweedaagse training kom je erachter wat de geheimen van heldere woorden in een presentatie zijn. Zodat jouw publiek daarna makkelijker gaat doen wat jij wil.
Concreet gaan we kijken wat we als ‘zender’ kunnen verbeteren aan ons zelf. Wat we precies aan onze ‘boodschap’ moeten toevoegen. En hoe we de ‘ontvanger’ beter kunnen doen luisteren naar onze boodschap.

Deze opleiding richt zich tot elke beginnende spreker die met zijn presentaties écht mensen wil raken en in actiemodus brengen.
Is het belangrijk voor jou dat jouw presentatie blijft hangen bij jouw publiek? Ben je er van overtuigd dat je, mits toevoeging van enkele eenvoudige tips & tricks, meer kan bereiken met jouw publiek dan enkel jouw boodschap komen brengen? Sta jij open om jezelf en jouw woorden aan een evaluatie te onderwerpen? Zodat we hieraan samen kunnen sleutelen en succesvollere presentaties gaan maken?
Schrijf je dan in voor deze boeiende, interactieve, tweedaagse training


We leren wat we aan ons zelf als ‘zender’ moeten toevoegen zodat de kans groter is dat wij ons publiek zal doen wat wij willen.
We staan ook stil bij onze ‘boodschap’ zelf aan ons publiek. We leren wat een goede boodschap nodig heeft om makkelijker binnen te komen bij jouw ‘ontvangers’.
En tot slot leren we hoe de ‘ontvanger’ eigenlijk écht naar ons luistert. Hoe kan je nu de aandacht van onze ‘ontvangers’ grijpen én blijven houden? Zodat ze vanzelf zullen doen wat jij als presentator wil.
De opleiding loopt beide dagen van 9u00 tot 17u00. Met inbegrip van 2 koffiepauzes en een lunchbreak.

Trainer: Wouter Vanhove

In de training ‘Succesvol Presenteren’ leer ik jou een dag lang om jouw mondelinge communicatie onweerstaanbaar te maken.
Ik neem je mee op een ontdekkingstocht langs een aantal eenvoudig toepasbare technieken om het gedrag van luisteraars te beïnvloeden.
Jij krijgt van mij verrassende inzichten over de factoren die het gedrag en de beslissingen van mensen bepalen terwijl ze naar jou luisteren.

Wat vertellen anderen over deze opleiding?

Op 2 dagen tijd kreeg ik veel verschillende tips en tricks mee die ik nu nog regelmatig gebruik. De opleiding was goed voorbereid door Wouter en werd met kennis van zaken én de nodige humor gebracht. Er was veel interactie met de groep, zodat er ook ruimte was om vanuit de groep goede suggesties te laten komen.
Liesbeth Van der Schoot
HR-medewerker bij Levanto vz
Wouter lijkt nooit gestresst. Hij beheerst communicatie-skills tot in de puntjes. Hij gaat naar de essentie en maakt duidelijk dat communicatie meer is dan trucjes alleen.
Sara Frederix
Communicatieverantwoordelijke bij Levanto vzw
“Wouter zorgt ervoor dat je onmiddellijk wordt ondergedompeld in de materie waarvoor je in opleiding komt. Zijn aanpak is heel toegankelijk en makkelijk hanteerbaar in de praktijk. Hij slaagt erin, om op een zeer korte tijdspanne, jezelf uit te dagen en nét dat beter te willen doen. Wat aanstekelijk werkt naar de andere cursisten en zodat het niveau naar een hoger platform gaat.”
Katinka Reyntjens
Marketing and Communication at Port of Antwerp International
Een korte, leuke opleiding van 1 dag met enkele tips & tricks om een goede presentatie te geven, waarbij de gewenste boodschap blijft “hangen” bij het publiek. Wouter geeft structuur aan en legt de juiste focuspunten bij voorbereiding en presentatie zelf. Naast praktische “theorie” maken online praktijkvoorbeelden en oefeningetjes in teamverband er een gevarieerd geheel van.
An Van Hove
Ondersteuningsverantwoordelijke bij ArcelorMittal