Over ons

Over Clarum

Wij geloven dat jij als professional meer impact kan halen uit jouw mondelinge communicatie. Mits de implementatie van enkele eenvoudige methodes kan je een wereld van verschil maken in jouw spreken. Klanten, medewerkers en publiek zullen hierdoor makkelijker meegaan in jouw verhaal. Met meer verkoop, beter teamwork en meer beïnvloeding tot gevolg.

Hoe weten wij dit? Wij hebben de afgelopen jaren bestudeerd hoe ons brein en onze emoties in directe relatie staan met onze manier van communiceren. In onze opleidingen leren we jou als professional hoe je jouw publiek kan beïnvloeden.

Ben jij iemand die krachtiger wil overkomen in jouw spreken? Ben jij benieuwd naar hoe jij daar eenvoudig en snel de wetten van heldere communicatie onder de knie kan krijgen? Volg dan één van onze opleidingen en wij nemen jou mee in ons verhaal.

Over Wouter

Wouter Vanhove is expert trainer in mondelinge communicatie. Hij leert professionals hun mondelinge communicatie succesvoller in te zetten. Hij brengt eenvoudige en slimme communicatietechnieken waarmee gesproken woorden meer impact bereiken. Zodat klanten, medewerker(s) of publiek écht geraakt worden. En makkelijker tot de gewenste actie aangezet worden. Met meer verkoop, beter teamwork en meer beïnvloeding tot gevolg.
Wouter heeft een passie voor alles wat met training & ontwikkeling te maken heeft. Hij houdt er van zijn publiek, klein of groot, te entert(r)ainen en aan te zetten tot verandering. Dat zijn trainingen blijven hangen bij zijn publiek, is het minste wat je kan zeggen. Wouter heeft bijna 15 jaar ervaring in het geven van trainingen. Hij trainde voor zowel grote als kleine bedrijven, o.a. voor Belfius Bank, Belfius Insurance, Danone, Levanto, Engie, Vlaamse Overheid, MIVB, Elia,… Hij werkte ook 6 jaar als opleidingsverantwoordelijke van het Havenbedrijf Antwerpen, waar hij ook interne trainingen gaf.
Wouter studeerde Sociale Readaptatiewetenschappen in Leuven. Hij is getrouwd en papa van 2 dochters.

Team

Herken jij je als trainer/coach in ons verhaal? En wil jij hiervan deel uitmaken als trainer/coach?
Neem dan vlug contact op en wie weet lezen we hier binnenkort wie jij bent en wat jou drijft.